Organisatie

Organisatie

De oprichters van Innova hebben in 1997 hun jarenlange werkervaring op het gebied van commercieel vastgoed gebundeld om zich te specialiseren in het segment vastgoedbeleggingen.

Om op het juiste moment de juiste beslissing te kunnen nemen, is gespecialiseerde kennis van 'stenen' en marktpartijen cruciaal. Uiteraard spelen commerciële-, juridische-, bouwkundige-, technische- en omgevingsfactoren tevens een grote rol bij de beoordeling van een belegging.

Innova heeft al die kennis in huis. Van elke vastgoedbelegging wordt een uitgebreide sterkte-/zwakte-analyse gemaakt op basis waarvan een goed gefundeerde aan- of verkoopbeslissing kan worden genomen. Innova houdt continu de vastgoedmarkt in de gaten en is dus goed op de hoogte van alle ontwikkelingen en van haar steeds wisselende spelers. Door de structuur van de organisatie en de gedrevenheid van haar mensen werkt Innova efficiƫnt en slagvaardig.

Bovendien heeft Innova een hecht samenwerkingsverband met andere Europese kantoren. Innova kan daarom steeds snel en adequaat reageren op nieuwe ontwikkelingen op zowel de Nederlandse als de Europese markt.
Vanuit ons kantoor in Hamburg zitten we dicht op onze Duitse relaties.

Asset/Property management

Innova hecht grote waarde aan het zelf onderhouden van de contacten met huurders, omdat zij de basis vormen van een succesvolle belegging. Innova heeft een eigen property management organisatie waar de beleggingen kunnen worden ondergebracht, onderhouden en geoptimaliseerd.

Innova ondersteunt en begeleidt beleggers in het optimaliseren van hun bestaande portefeuilles. Innova onderschrijft een dynamisch beleggingsbeleid waar het juiste moment bekeken moet worden of er een verkoop danwel aankoop plaats dient te vinden om een zo optimaal rendement te halen.

Portfolio

Een beknopte weergave van enkele transacties.

Lees meer

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op..

Lees meer

  • Bezoekadres
  • Emmalaan 23
  • 1075 AT Amsterdam
  • Postadres
  • Postbus 75398
  • 1070 AJ Amsterdam

© Innova 2013

Atabix Solutions